Sommige delen van de training vallen buiten het scherm

Het kan zijn dat door uw instellingen niet alles van de training in beeld past. De optimale beeldschermresolutie om de training te bekijken is 1024 x 768 of hoger.

Indien u problemen ervaart kunt u het volgende proberen:

  • Door op de “F11” toets op uw toetsenbord te drukken wordt de “volledige beeldschermmodus” ingeschakeld. Hierdoor zal meer van de training zichtbaar zijn. Nogmaals op “F11” drukken zal de normale beeldschermmodus weer inschakelen.
  • Uw browser kan zijn ingezoomd. Stel deze standaard in op 100% (in Internet Explorer ziet u dit rechtsonder in het scherm staan).
  • U kunt ook ‘CTRL –’ gebruiken om meer inhoud in het scherm te krijgen. U drukt de “CTRL” toets op uw toetsenbord in en terwijl u deze ingedrukt houdt, drukt u de toets met het liggende streepje – in. Dit herhaalt u totdat de knop om verder te gaan in beeld verschijnt.
  • Op een tablet of iPad kan een deel van het scherm wegvallen in portret modus (staand). U kunt dan het scherm verkleinen of de tablet in landschapsmodus houden (liggend). In sommige gevallen is de rotatievergrendeling ingesteld. Meer informatie: https://support.apple.com/nl-nl/HT204171